About

Hej! Jag är Roeshel, DIY-entusiast och bloggare på http://www.michaelkorsoutletonlinesite.com Välkommen till mitt online hem! Det är så trevligt att “e-träffa” dig! Vi lever i Butler (norr om Pittsburgh, PA). Jag är en fru, mamma till två vuxna tjejer som anpassar sig till en tom bo och ny mormor till en söt liten kille. På nätet bor min blogg i hemmet och dekorera nisch. Välkomna vänner! Roeshel på http://www.michaelkorsoutletonlinesite.com

Jag har alltid haft en passion för DIY, att vara kreativ, återställande saker, designa och dekorera mina utrymmen. En begränsad budget utmanar mig att vara kreativ. Blogging utvecklades från en journalen av vår DIY före / efter omvandlingar till en heltids karriär. Jag är ofta frågad om vad jag ska skriva om när vårt hem är färdigt. Lyckligtvis har vi en hel bondgård full av projekt som tar oss en livstid. Jag har en eklektisk mix av stilar och gör bara det jag älskar att skapa ett hem som speglar våra personligheter, intressen och livsstil.

 

Att skapa ett vackert hem är mer än bara att dekorera ett vackert rum. Börja med att skapa en hälsosam miljö för din familj. Besök HÄR för mer info eller klicka på knappen nedan för att lära dig mer om min andra passion: Young Living eteriska oljor och arbetar för att skapa en kemisk fri, hälsosam hem för min familj.

 

Jag har blivit välsignad att jobba hemifrån som en heltidsblogger under de senaste 8 åren {du kan läsa mer om min blogghistoria här}, träffa nya kreativa blogkamrater, dela fantastiskt innan och efter och DIY hem förbättring och dekoration. Jag är beroende och aktiv i blogggemenskapen och älskar uppmuntrande och stödjande bloggvänner och läsare som delar min passion för gör-det-själv-projekt. Jag hoppas att du hittar lite inspiration för ditt nästa gör det själv-projektet. Dream.Create.Inspire.Share {eller som vi säger runt här “visa upp”}.

 

Välkommen till en blogg dedikerad till att visa allt! 🙂

Se var vi har presenterat – Jag är så tacksam för de möjligheter bloggen har gett oss. Vi är hedrade att ha flera favoritmagasinfunktioner och fantastiska webbsidor. Dröm som går i uppfyllelse!

Jag är så tacksam för varje följare, de fantastiska DIY bloggare som delar sina projekt och alla dina söta, uppmuntrande och stödjande kommentarer. Tack från mitt hjärta. Jag är så glad att du är här!

Är du:

1. En oinspirerad, procrastinating DIY’er söker alltid ett nytt kreativt projekt?

2. Dekorerar ditt hem med personalisering och kärlek på en budget?

3. Letar du efter en samling inspirationsbilder för idéer om att utforma ditt eget underbara utrymme?

Gör du:

1. Har ett färdigt DIY-projekt som du vill skryta om att dela med bloggvärlden?

2. Njut av att titta på före och glatt någonsin efter bilder av hemrenoveringar och inredning för inspiration?

Ja? Kanske? Då skapades den här bloggen med dig (och jag) i åtanke! Jag kan inte få tillräckligt med DIY och “riktigt” livsinredning med ögonljus. Jag har bestämt mig för att ägna en del av min tid till en blogg med en samling av dessa saker, eftersom min inspirationsfotomappe är fylld, jag har ett helt hem till DIY och tycker om att vara kreativ och händerna på. Jag ser fram emot att höra från dig och ser dina idéer också!

Vi skulle gärna se dina före och efter omvandlingar också.
Följ med mig när jag vänder denna bondgård till vårt drömhem, en blogg till en karriär och dela med mig av passion för att omfatta hälsa, skapa en säker miljö och ett hälsosammare liv.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]