Det finns en sak som vi alla människor har gemensamt. Det spelar ingen roll vart du bor, hur mycket pengar du har eller vad dina pedagogiska prestationer är. Vid en eller annan tid under dagen behöver vi alla använda toaletten. För vissa är det ett ganska pinsamt ämne och för andra, ja det tycker de inte så mycket om. Faktum är att det bara är en del av livet. Oavsett vilken ände av spektret du är på faktum kvarstår fortfarande, toaletten, eller mer specifikt, toaletten är här för att stanna. Den goda nyheten är att det finns en del nya teknologier där ute som kan förändra hur vi tänker på våra tronrum.

Inte alla toaletter är desamma

I de flesta delar av världen när du tänker på en toalett, tänker du på en vit porslinfäste med en stor tank kopplad till den och en plats att sitta och ta hand om företag. Men för vissa är den vanliga vanliga toaletten inte tillräckligt bra. Att designa en toalett för att göra mycket mer än att bara spola är vad japanerna har gjort i flera år nu. Om faktumet är så avancerad är det bara om någon som är avundsjuk, som inte har någon av dessa svala toaletter i sitt hem eller kontor.

Ingenuitet på sitt bästa

Det finns ett företag som förmodligen är bättre känt för att göra svala elektroniska enheter som plattskärms-tv, kameror och stereoutrustning än för sina toaletter, men de gör toaletter och ganska snygga toaletter därtill. Du har nog hört talas om ett mycket känt japanskt företag som heter Panasonic. Det är rätt, Panasonic händer bara för att göra riktigt coola toaletter. Hur coolt, bra en av de mer avancerade toaletter som Panasonic för närvarande har tillgänglig på marknaden är deras Arauno V tankless toalett. Det är rätt, tanklösa toaletter, nu är det uppfinningsrikhet. Panasonic toaletter har en massa fantastiska funktioner som inkluderar en automatisk sits som höjer och stänger när du kommer eller lämnar ett rum. Det enda är värt dess vikt i guld. Om du tycker att det är coolt, har de också funktioner som uppvärmda säten för att värma botten på de kalla kvällarna. Om du är en av dem som gillar att spendera lite mer tid i toaletten så kan du dra nytta av den inbyggda Mp3-spelaren och lyssna på din favoritmusik när du tar hand om ditt företag.

Gör ett bekvämt säte

Panasonic har inbyggda kylare toalett funktioner som kommer att vara av intresse för dig. Har du någonsin trodde det skulle vara kul att få en plats att vila dina armar kommer att sitta på kastat. Tänk på det; Din favorit komfortstol har armstöd, din favorit soffa har armstöd, borde inte min toalett få armstöd? Tja Panasonic trodde samma sak. Ja, du kan nu vila dina armar på de inbyggda armstöden. Armstödet ger inte bara en bekväm plats för att du ska vila dina bärarmen, men de är också användbara som stöd för att hjälpa dig att komma ur din plats. Om det inte räckte så låt mig inte glömma att berätta om returslangen som sticker ut i skålen när du är klar och sprutvatten på undersidan för att rengöra dig. Du kan styra vattensprayen från slät ström till pulserande och från smal till bred beroende på vad som är bekvämare.

Nu när du är ren är allt du behöver göra genom att trycka på torrknappen på regulatorn och varm luft torkar av dig. Det finns inget behov av toalettpapper. Det kommer att spara dig en bit pengar varje år och inte mer oroa dig för att sluta med toalettpapper. Nu är det en cool toalett. Bara när du trodde det var det, vänta, det finns mer. Panasonic-toaletterna, beroende på modell, är utrustade med en inbyggd bidé och tillval, som sparar tid, pengar och utrymme.

När renligheten är viktig

Jag känner inte till någon som gillar att städa toaletten, inga bekymmer Panasonic trodde det också. De har tillvalsmodeller som har en självrengörande funktion som rengör sig med ett tvättmedel. Efter varje spola lämnar skålen ren och frisk genom att eliminera fläckar, mögel, mögel och badrumsluk.

 

contemporary bathroom

Tänker genom kostnaderna

Panisonic Arauno V-modellen, en av sina många toalettmodeller, är gjord av ett organiskt glasbaserat material och använder endast 0,08 gallon per spolning, vilket är ungefär hälften av vattnet, desto mer konventionella toaletter använder skära av toalettpengar i hälften.

Priset på dessa toaletter kommer att vara lite mer än vad du kanske ser på de stora låda butikerna men du får definitivt vad du betalar för. Panasonic toaletter kan till exempel köras mellan $ 1499 och $ 2399 beroende på modell och funktioner du väljer.

Det finns andra företag som tävlar med Panasonic, som TOTO Neorest 500, så om du letar efter en cool toalett, se till att du handlar online eller din närmaste återförsäljare för bästa märke och modell för att passa dina personliga behov.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *