2014 kommer att medföra många saker … Vinter OS … slutförandet av One World Trade Center … The Amazing Spiderman 2. För vissa människor kommer det också att ta hem ombyggnader. Och var bättre att börja än duschen? För att hjälpa dig att stämma överens med vad som trender i duschar, har vi sammanställt några möjligheter att dö för att du bara vill integrera i ditt stora hemförbättringsprojekt.

Öppen ramfri dusch

Att säga att dagens duschar börjar missa “curb” är inte överklagande en negativ. Fler och fler husägare väljer stora, öppna “romerska” duschar utan en upplyft läpp eller trappsteg över, och massor av smakfulla plattor. Medan du måste säkerställa utmärkt dränering så att du inte slutar sandbagga din badrumsdörr, betyder inloppsalternativet enkel rengöring. Nu kan du bara koppla av din dusch när du tar hand om resten av golvet.

Litet badrum

Japanerna är experter när det gäller att göra stor nytta av även de minsta utrymmena. Genom att använda minimalistiska designprogram kan nästan vilket rum som helst känna sig mer rymligt och inbjudande. Öppna duschar eller de med sömlösa glasskåp är ett utmärkt val för dem som vill ha mer dusch för mindre. Ett sätt att få ditt bad att känna sig större är att placera badkaret i mitten av rummet för att skapa en kontaktpunkt. Därefter centreras och suspenderas ett regnduschhuvud direkt ovanför det. Stor speglad yta hjälper också till att eliminera den trånga känslan.

Duschbänk

Varför bara stå i duschen när du kan ha en sit-down spa-session? Större duschar betyder mer utrymme för att prova nya idéer, till exempel en duschbänk i ett material som exotisk teak. Oavsett om de är väggmonterade eller fristående, ger duschbänkar en vilsam duschupplevelse om du har trötta ben eller rörelseproblem som gör sittande duscha säkrare.

Lyxig dusch

Större duschar betyder mer utrymme eller extra godsaker. Detta inkluderar lyx som flera duschkablar, massagekapacitet, aromaterapi, terapeutiska ljusdisplayer och även doftande kroppssprutor vid behov. Vill du blanda renlighet med teknik? Vissa duschinställningar tillåter användare att titta på TV, undvika att missa viktiga samtal och bada i både varmt vatten och deras favoritlåtar. Möjligheterna är lika oändliga som din budget.

Eco-Smart Duschar

Många av dagens duschar och duscharmaturer är utformade med smartare vatten- och energianvändning i åtanke. Vissa modeller är utformade för att ge dig intrycket att du använder mer vatten medan du faktiskt använder mindre. Duschhuvuden med pausfunktion räddar vatten genom att du kan klippa strömmen till en sänkning medan du gör viktiga saker som att sopa upp. Duschar utrustade med värmeväxlare gör att du kan få den temperatur du tycker om när du använder bara 50% av den energi som krävs av den genomsnittliga heta duschen.

Ssssssteam värme

Verkar verkligen splurge på badrummen i dina drömmar? Vad sägs om en ångdusch? Vem vill inte ha en dusch som konverterar till ett personligt ångbad med ett knapptryck? Alltmer populära hem enheter finns i en mängd olika material, inklusive glasfiber, akryl, kakel, trä och glas, och har ett fantastiskt utbud av funktioner. Från chromaterapi till aromaterapi, CD-spelare till överliggande regnduschar, fotmassagefunktioner för inbyggda TV-apparater, drar ångduschar verkligen konsten i duschen in i 21-talet. Om du är miljömedveten, finns det även modeller som värmer vatten med solterminalteknik. Drastiskt minskar den potentiella bördan på din elräkning.

Regndusch till vattenfall

Vill du bada under en lyxig vattenfall … utan möjlighet att bli citerad för allmän oanständighet? Bossini Aquavolo vattenfall dusch omvandlar från uppfriskande regndusch till tröstande kaskad med bara en flip av duschhuvudet. Med italiensk uppfinningsrikedom så kan du börja leva la dolce vita direkt i ditt eget badrums komfort.

Fold ‘n Go

Ett litet badrum behöver inte innebära skimping på duschens lyx. Franskt företag Supiot, har utformat en smart hopfällbar dusch som gör att användaren kan städa stort i ett litet fotavtryck. Den väggmonterade duschen är enkel att installera, med varmt och kallt vatten som finns direkt bakom bakpanelen. När den är torr kan den vikta basen vara uppåt och mot väggen, medan de övre väggarna och gardinen viks inåt skåpliknande mot varandra. När allt är sagt och gjort, står hela den stängda enheten ut endast några tum från väggytan och frigör värdefull golvyta för andra användningsområden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *